Перший концерт з часу карантину: в аеропорту “Вінниця” виступив відомий рок-гурт “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” (ФОТО)

Новини Вінниці

У вівторок, 7 липня, у Вінниці відбувся перший багатолюдний концерт з часу карантину. Аби не наражати людей на небезпеку, організатори – івент-агенція “Tikhonov agency” – вирішили влаштувати виступ відомого рок-гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” у форматі автоконцерту.

Відбувся концерт в аеропорту “Вінниця”. Аби не порушувати карантинних вимог, глядачі мали перебувати в автівках. В одному авто дозволялося бути не більше ніж чотирьом людям. 

Слухати виступ музикантів можна було як наживо – відчинивши двері авто, так і на спеціальній FM-частоті через радіоприймач.

Та це аж ніяк не зменшило “градусу” драйву, що панував на летовищі. Дощ, який почався майже одночасно з виступом музикантів, хоча й додав трохи дискомфорту, але вніс і свою “родзинку”: глядачі одразу ж ділилися у соцмережах своїми неповторними фото з-під зливи. Мабуть, за чотири карантинних місяці вінничани справді добряче скучили за живою музикою.

Виконавці також були “з народом”: не надто ховалися під сценічним накриттям і “кайфували” під дощем разом з глядачами. Вінничан гурт порадував своїми як вже відомими хітами, так і новою музикою. 

Фото: Віктор Волос

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *