У Могилеві-Подільському за підозрою у вимаганні хабарів затримали директора автошколи

Новини Вінниці

У Могилеві-Подільському на Вінниччині сьогодні, 2 липня, слідчі-детективи обласного главку поліції за оперативним супроводженням УСБУ та процесуальним керівництвом військової прокуратури затримали керівника місцевої автошколи, який вимагав та отримав гроші від місцевого жителя за сприяння у відкритті відповідної категорії водійських прав. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в області.

За словами начальника поліції Вінниччини Івана Іщенка, слідчими-детективами було попередньо встановлено, що керівник однієї з могилів-подільських автошкіл налагодив схему систематичного вимагання та одержання хабарів за проходження успішного навчання та отримання відповідної категорії водійських прав.

Під час отримання чергового хабара в розмірі 4 500 гривень від місцевого жителя підозрюваний на території автошколи у процесуальному порядку був затриманий правоохоронцями.

Гроші поліцейські вилучили. Наразі вирішується питання про оголошення керівнику автошколи про підозру та скерування до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 4-х років, з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *