Дівчинку, яка вночі пішла з дому в Оратівському районі, знайшли наступного дня: не порозумілась з матір’ю

Новини Вінниці

Поліцейські розшукали 14-річну Тетяну Сапігу із села Новоживотів Оратівського району на Вінниччині. Дівчина пішла з дому 28 червня близько 2:30 ночі й не повернулась додому. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в області.

Після того, як матір звернулась до правоохоронців, на пошуки дівчинки підняли по тривозі увесь особовий склад оратівської поліції.

За словами начальника Оратівського відділення поліції Володимира Відомського, правоохоронці перевіряли коло спілкування дівчинки, опитували її родичів, сусідів знайомих. Прочісували населені пункти. Їм вдалося з’ясувати, що Тетяна спілкувалася через соціальну мережу зі своїм знайомим. Поліцейські встановили, де проживає її товариш та почали відпрацьовувати населений пункт.

Знайшли дівчинку близько 16 години 29 червня на окраїні сусіднього села. Вона саме йшла до ферми, де працював знайомий. Дівчина розуміла, що її шукають, тож весь час переховувалася. Поліцейським пояснила, що не знаходить підтримки і порозуміння з мамою. В соціальних службах сім’я перебуває на обліку, як багатодітна.

У результаті на матір дівчинки склали адміністративний протокол за ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *