До дев’яти років ув’язнення засудили вінничанина, який до смерті побив знайомого

Новини Вінниці

Вінницький  міський суд призначив покарання раніше судимому за майнові злочини вінничанину, який у березні минулого року наніс смертельні тілесні ушкодження своєму знайомому. Конфлікт між чоловіками виник під час розпиття алкогольних  напоїв. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Там нагадують, що до відділення поліції торік у березні надійшло повідомлення з медичного закладу про госпіталізацію з численними тілесними ушкодженнями 39 – річного жителя обласного центру.

Поліцейські одразу встановили обставини злочину та затримали підозрюваного. Ним виявився 40 – річний вінничанин.

Потерпілий через десять днів від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що загиблий разом з зловмисником  у підвальному приміщенні багатоповерхівки розпивали спиртні напої.  Між ними виникла сварка, а потім бійка, в ході якої зловмисник   наніс потерпілому кілька ударів обухом сокири  по голові та тілу, і втік.   Слідством  були зібрані усі необхідні докази вини затриманого.

Під час судового засідання підсудний свою провину  визнав.

Вінницький міський суд на підставі зібраних слідством доказів визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), та призначив йому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *