У Хмільницькому районі зафіксовано шість випадків коронавірусу за добу

Новини Вінниці

У п’ятьох дорослих та однієї дитини у Хмільницькому районі Вінницької області за минулу добу виявлено коронавірус. Останнім часом у головному курорті регіону періодично фіксується «стрибок» захворюваності.

Як повідомляє Вінницький обласний центр МОЗ, загалом за минулу добу COVID-19 виявлено у двох дітей. Окрім спалаху у Хмільницькому районі, три випадки зафіксовано у жителів Вінниці. 

Впродовж останньої доби в лабораторіях ОЛЦ досліджено 424 зразки матеріалів від осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію та від контактних осіб. В 13 випадках отримано позитивний результат.

Станом на 11 годин 22 червня на території Вінницької області зареєстровано 2424 підозри на COVID-19. У 1660 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 135 дітей (місто Вінниця – 84, Хмільницький район – 10, Вінницький район – 8, Жмеринський район – 6, Гайсинський та Липовецький райони – по 4, Калинівський та Тростянецький райони – по 3, Барський, Літинський, Немирівський та Погребищенський райони – по 2, Козятинський, Крижопільський, Могилів-Подільський, Томашпільський, Чернівецький райони по 1 дитині).

Зареєстровано 28 летальних випадків від ускладнень викликаних коронавірусною хворобою у дорослих (місто Вінниця – 14, Вінницький та  Жмеринський райони – по 3, Калинівський район – 2, Козятинський, Літинський, Немирівський, Тростянецький, Хмільницький і Чернівецький райони – по 1).

Одужало 1014 осіб (в тому числі 83 дитини і 232 медичних працівників), з них по місту Вінниця 590 осіб, повторне лабораторне дослідження не виявило коронавірусу в організмі перехворілих.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані на 27 адміністративних територіях : місто Вінниця – 954, Вінницький район – 123, Жмеринський район – 93, Калинівський район – 88, Хмільницький район – 75, Могилів-Подільський район – 34, Тиврівський район -31, Тростянецький район – 27, Погребищенський та Літинський райони – по 26, Козятинський район – 22, Барський та Липовецький райони – по 21, Крижопільський район – 18, Немирівський район – 16, Гайсинський район – 15, Томашпільський район – 12, Тульчинський район – 9, Іллінецький та Ямпільський райони – по 8, Бершадський район – 7, Мурованокуриловецький та Чернівецький райони – по 6, Оратівський район – 5, місто Ладижин та Шаргородський район – по 4, Чечельницький район – 1.

Станом на 22 червня в лабораторіях ОЛЦ досліджено 29426 зразків матеріалу. На даний час у лабораторному центрі є у наявності 103 набори реагентів для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *