Колишній гравець КВН очолить Вінницьку обладміністрацію

Новини Вінниці

На позачерговому засіданні Кабміну 12 червня погодили кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької обласної державної адміністрації.

Для Вінниці Борзов не нова людина. Він народився в Вінниці, навчався в 35-й школі, закінчив Вінницький педагогічний університет. До призначення на посаду в держслужбі був приватним підприємцем. Зареєстрував торгову марку «Вінницькі перці». Зараз працює на посаді керівника Державного управління справами. Має 22 роки трудового стажу.

Багатьом вінничанам Борзов знайомий ще з 2006 року, коли він займався підприємницькою діяльністю і створив команду «Вінницькі перці», яка стала популярною і вийшла на телеекрани країни. «Вінницькі перці» фактично були його стартапом. Пізніше Борзов став директором команди КВН «Збірна України».

У Сергія Борзова дві вищі освіти і 6-річний досвід державної на різних посадах в Державному управління справами. У 2018 році він закінчив Національну академію державного управління при Президентові України. Спеціальність – управління суспільним розвитком. Кваліфікація-магістр управління суспільним розвитком.

Зараз працює на посаді керівника Державного управління справами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *