“RwS bank” приватним особам та бізнесу

Статті

“RwS bank” надає широкий спектр банківських послуг. Перевагами банку є професійність співробітників та швидкість обслуговування.

“RwS bank” надає зручні кредити, оформлення за 15 хвилин. Щоб подати заявку онлайн перейдіть за посиланням https://cash.rwsbank.com.ua.

На відділенні банку можна відкрити депозитний рахунок. Банк надає вигідні умови та приємні бонуси. Зокрема, бонус + 0,5% до відсоткової ставки в національній валюті.

Окремої уваги заслуговує Депозит «Комунальний» крім відсотків за депозитом ви також маєте бонус у вигляді оплати однієї з комунальних послуг щомісячно.

Купівля банківських металів. “RwS bank” продає та купує золото, срібло, платину та паладій. Для уточнення ціни і наявності металів, будь ласка, звертайтеся за телефоном (063) 568-08-86. Переглянути ціни на метали .

Корпоративному бізнесу “RwS bank” пропонує:

– Комплекне обслуговування;

– Відкриття зарплатних проектів;

– Оформлення банківських гарантій. Терміни видачі банківських гарантій : – Протягом 1 дня – при першому зверненні та повного пакетудокументів. – Протягом 2-х годин – при повторному зверненні;

– Відкриття депозитного рахунку. “RwS bank”  має ряд переваг для юридичних осіб по оформленню депозитних програм серед яких можливість самостійно управляти власними фінансовими потоками, отримувати додаткові прибутки від розміщення вільних грошових коштів.

Ознайомитися з переліком послуг від “RwS bank” можна на сайті банку.

Найближче відділення “RwS bank” знаходиться за адресою:
м. Вінниця, вул. Гоголя, 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *