Як у Вінниці будують нову дорогу по вулиці Гонти

Новини Вінниці

У мерії Вінниці розповіли, що вже зроблено на будівництві нової дороги по вулиці Гонти, що має з’єднати вулиці Київську і Батозьку та зменшити транспортне навантаження на інші вулиці.

За словами заступника директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрія Семенюка, наразі там вже постелили більше дев’яти тисяч квадратних метрів нижнього шару асфальтного покриття дороги.

Загалом передбачено, що ділянка, де роблять дорогу, матиме протяжність 1 217 м, ширину 7 метрів. З одного боку буде тротуар шириною 1,5 м. З іншого – велодоріжка шириною 3 м.

Для забезпечення водовідведення поверхневої води передбачено зливову каналізацію зі зливоприймальними решітками в кількості 10 шт та зливовим колектором діаметром 400 мм та протяжністю 200 м. Випуск дощових стоків передбачено в існуючу відкриту зливову мережу, яка проходить поруч.

Також по вул. Гонти (від вул. Батозької до вул. Київської) передбачено влаштування сучасного зовнішнього освітлення з світлодіодними світильниками в кількості 84 шт.

1 коментар на “Як у Вінниці будують нову дорогу по вулиці Гонти

  1. Тут навіть слів не вистачить потрібно мати вставляти про цю махінацію це жах цієї дороги вистачить на кілька років !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *