“Щедрик” – мелодія Вінниччини

Відео Новини Вінниці

Протягом кількох місяців команда однодумців працювала над створенням головного культурного бренду Вінницької області – логотипу «Щедрик».

Враховуючи всесвітню славу твору М.Леонтовича, в логотипі поєднано символи, які асоціюються з «Щедриком» як в Україні, так і за кордоном: ластівка і сонце, дзвоники і нотний стан, і, звичайно ж, перші чотири ноти твору, за якими «Щедрик» впізнають в усьому світі!

Різноманіття кольорів і супровідних змістів створюють логотипу широке варіативне коло не змінюючи суті, він може трансформуватись як в афішу, так і в мурал, в поліграфічний продукт і в сувенірну продукцію. Таке функціональне багатство робить його універсальним.

Наш «Щедрик» лунає в усьому світі, вражає кожного і резонує з мільйонами сердець. «Щедрик» об’єднує країни і континенти, але варто пам’ятати, що «Щедрик», як і його автор Микола Леонтович, народились тут, на Вінниччині, і ввібрали в себе все багатство музичної палітри рідного краю. «Щедрик – мелодія Вінниччини», відтепер це лунатиме всюди!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *