У Козятині на вокзалі відкрили музей та виставкову залу історичних експонатів

Новини Вінниці

У Козятині на залізничному вокзалі урочисто відкрили музей робіт заслуженого художника України Олега Шупляка «Рідний край» та музейної кімнати історії вокзалу станції «Козятин» — пам’ятки архітектури ХІХ століття.

Відтепер музей має стати своєрідним осередком культури, де під час постійної експозиції надаватиметься арт-простір і для інших майстрів, які зможуть продемонструвати козятинчанам свій талант.

На відкриття завітали працівники залізниці, жителі та гості. До музею можна заходити безплатно –  за попереднім записом, звернувшись до адміністрації вокзалу за телефонами: 2-78-92; 5-22-62; 0937311641; 0977043902. Вхід до Музею – з привокзальної площі.

Довідка. Художник Олег Шупляк проживає в містечку Бережани. За освітою  – архітектор, хоча призвання своє знайшов саме в образотворчому мистецтві. Раніше працював вчителем малювання у рідному селі, тепер викладає у Бережанській дитячій художній школі. Олег малює в різних жанрах: асоціативному символізмі, абстракціонізмі, сюрреалізмі; крім того, займається реставрацією та церковним розписом. Оптичні скульптури-ілюзії – це лише частина творчого доробку художника. Однак, вона найбільше привертає увагу поціновувачів мистецтва.

За інформацією:  vinrada.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *