Перемогли самувисуванці та «слуга народу»: попередні результати виборів в ОТГ на Вінниччині

Новини Вінниці Топ

На сайті Вінницької ОДА опублікували попередні результати виборів у трьох ОТГ області, які відбулись 22 грудня. У двох громадах перемогли кандидати-самовисуванці, в одній – «слуга народу». Єдине на область повідомлення про порушення в ході голосування не підтвердилось.

Так, у Гавришівській сільській ОТГ перемогу з результатом 86,83 % (2017 голосів) одержав самовисуванець Яклюшин Владислав Володимирович. Явка виборців склала  53,39 %.

У Махнівській сільській ОТГ із результатом 50 % (1148  голосів) переміг самовисуванець Кузьмінський Павло Вікторович. Явка виборців склала 54 %.

Новообраним головою Войнашівської сільської ОТГ стала представниця ПП «Слуга Народу» Шевчук Оксана Петрівна, з результатом у 25,8 % (578 голосів). Участь у голосуванні взяли 46,54 % виборців.

Зазначимо, що перші в Україні вибори депутатів сільських, селищних, міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міського голів відбулися у 69 сільських, 16 селищних, 1 міської ОТГ. Результати виборів депутатів у багатомандатному виборчому окрузі мають бути встановлені не пізніш як на десятий день з дня голосування, тобто до 1 січня 2020 року включно.

Як звітують у поліції, порушень громадського порядку на виборчих дільницях не допущено.  До поліції надійшло одне повідомлення про порушення під час підрахунку бюлетенів, яке під час перевірки не підтвердилось. Поліцейські продовжують нести службу до закінчення роботи територіальних виборчих дільниць.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *