Пори року та Cвятий Миколай відкрили головну ялинку Вінниці

Новини Вінниці Топ

В усіх сенсах теплою видалась церемонія відкриття головної ялинки Вінниці у Центральному парку міста. Святкова подія запам’ятаєтається всім її свідкам не тільки аномально високою, як для другою половини грудня, температурою повітря, але й душевною, «зігріваючою» атмосферою.

Першими на сцену перед вічнозеленою модницею вийшли чотири пори року. Весна, Літо та Осінь по черзі передавали одна-одній чарівний посох, що символізував владу над силами природи.

Під час «володарювання» Весни, актори на сцені зобразили гуляння на  Масляну, коли посох перейшов до Літа, біля новорічної ялинки «відгуляли» свято Івана-Купала, Осінь же ознаменувалась святом врожаю.

Нарешті, чарівний посох, перейшов до справжньої володарки грудневої природи – Зими. На сцену одразу ж вибігли танцівники у новорічному вбранні, а за ними привітати всіх дітей та дорослих прийшов Cвятий Миколай, який прибув до міста кількома годинами раніше.

  • На ялинці ліхтарі з нами, друже, запали! Три, два, раз  – красуне, сій, зі святами всіх вітай! – промовив Миколай, і тут ялинка, на радість усім, засяяла  

Олександр Сашньов

Фото: Олег Смаковський, Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *