ДТП, в якому загинула 20-річна вінничанка: підозрюваний водій дає показання

Новини Вінниці Топ

Правоохоронці затримали водія, підозрюваного у причетності до ДТП, у результаті якої загинула 20-річна вінничанка.

За даними відділу комунікації ГУ НП у Вінницькій області, за допомогою показів свідків поліцейські встановили автомобіль Daewoo та 35-річного водія, який підозрюється у створенні аварійної ситуації. Наразі затриманий вінничанин надає покази слідчим. Його автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Нагадаємо, вночі 14 грудня на Львівському шосе у Вінниці автомобіль таксі Toyota Corolla із трьома пасажирами в салоні в’їхав у паркан. Двоє пасажирів отримали забої, а третя, 20-річна жителька Вінницького району, у важкому стані каретою швидкої допомоги була госпіталізована у реанімаційне відділення. Дівчина померла 16 грудня у лікарні. За словами 32-річного водія таксі, він виїхав на зустрічну смугу та в’їхав у паркан, намагаючись уникнути зіткнення з іншим легковим автомобілем.

Поліцією розслідується кримінальне провадження за ч. ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *