«Майбутнє починається сьогодні»: у Вінниці відбудеться фестиваль для школярів, що обирають професію

Новини Вінниці

У вінницькому Хабі «Місто змістів» у суботу, 21 грудня, відбудеться фестиваль «Fly Up Fest: майбутнє починається сьогодні». Проект реалізується ГО «Освітній простір 2.0» у партнерстві з департаментом освіти Вінницької міської ради.

Як зазначають у міській раді, Fly Up Fest має на меті допомогти учням у свідомому виборі майбутньої професії, ознайомити з можливостями професійно-технічної освіти та розвитку кар’єри.

В програмі фестивалю: підсумки проекту, панельна дискусія на тему «Світові тренди та виклики. Освіта фахівців майбутнього» за участі представників освіти та бізнесу. 

Спікерами заходу стануть:

Оксана Яценко – директор департаменту освіти ВМР;

Анна Гелета – директор і засновник ТОВ «Юнісен», директор школи китайської та англійськоі мов Smart Panda;

Катерина Штопко – HR-директор компанії «Промавтоматика Вінниця»

Владислав Качур – вчитель іноземних мов, менеджер освітніх проєктів в приватній гімназії «Дельфін», тренер Програми «Демократична школа», амбасадор Міжнародного проекту Innovation Lab Schools в Україні.

Після панельної дискусії учасники поміркують, як розвивати ключові компетенції, необхідні фахівцям майбутнього.  А також на гостей фестивалю чекають творчі новорічні майстер-класи від вінницьких професійно-технічних навчальних закладів.

Подія триватиме з 10:30 до 15:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *