Критична доза алкоголю: вінницькі далекобійники у Миколаєві отруїлись не їжею

Новини Вінниці

Причиною отруєння п’ятьох далекобійникив з Вінниччини та Чернігівщини у Миколаєві стала не їжа у придорожньому кафе, а велика доза випитого спиртного. Таких висновків дійшла судово-медична експертиза, інформують у поліції Миколаївщини.

Як йдеться у повідомленні, слідчо-оперативна група на місці події встановила, що чоловіки вживали їжу та алкоголь у придорожніх кафе. Зразки їжі та алкоголю були передані на експертизу. Також поліція звернулась до Держпродспоживслужби для перевірки вказаних закладів.

За результатами проведеної судової медичної експертизи тіл померлих, у їхній крові було приблизно по 3,5 проміле алкоголю у кожного, що є  критичною дозою. За висновками експертизи на вміст отруйних речовин, у біоматеріалах померлих ані метилових, ані інших сурогатних речовин, не виявлено.

Як повідомлялося раніше, 14 грудня після обіду у придорожньому кафе померли двоє далекобійників, ще троє були  госпіталізовані. Усі постраждалі – мешканці Вінницької та Чернігівської областей.   

Близько 20:00 лікарі повідомили до поліції про загибель 54-річного водія. Його 38-річного напарника знайшли мертвим у вантажному автомобілі. Ще трьох постраждалих: 33-х, 38-ми та 57-ми років забрала «швидка». Чи є серед загиблих вінничани наразі невідомо.

Додамо, що один з трьох госпіталізованих перебував у важкому стані. Зараз, як зазначають правоохоронці, його життю нічого не загрожує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *