Марина Порошенко склала повноваження голови Українського культурного фонду (відео)

Відео Новини України

Голова Українського Культурного Фонду Марина Порошенко написала заяву про дострокове припинення повноважень у Фонді, після пропозиції дострокового припинення її повноважень від Міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського. Про це вона повідомила у своєму відеозверненніН.

Кілька днів тому від Міністра культури молоді і спорту України на Наглядову раду Українського Культурного Фонду надійшла пропозиція достроково припинити мої повноваження як Голови Наглядової ради. Прийняла рішення добровільно скласти повноваження голови Фонду і сьогодні особисто повідомила про це наглядову раду. Я вдячна нашій команді за два роки плідної роботи і не хочу, щоб хтось іще постраждав через мене. Головне – Фонд відбувся, набрав обертів і приносить користь українській культурі“, – сказала Марина Порошенко.

Вона додала, що боротися за посаду не буде, однак має намір і далі займатися благодійною діяльністю, інклюзивною освітою та культурними і мистецькими проектами.

Також Марина Порошенко зазначила, що за час роботи Фонду культурно-мистецька спільнота відчула вагому підтримку та повірила в те, що державна інституція може бути відкритою та повернутою обличчям до людей.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *