«Побажаю прабабусі міцного здоров’я!»: на Європейській площі Вінниці відкрилась новорічна пошта

Новини Вінниці Топ

Надіслати вітальну листівку близьким чи листа Святому Миколаю мешканці Вінниці можуть на Європейській площі. Тут сьогодні, 14 грудня, розпочала роботу новорічна пошта.

У незвичайному поштовому відділені кожному відвідувачу видають одну безкоштовну листівку і одну марку. Привітання можна надіслати у будь-який населений пункт України, за їх доставку відповідає «Укрпошта».

Діти ж можуть написати листа Святому Миколаю. Усю кореспонденцію до резиденції чарівника на Майдані Незалежності принесе помічник – новорічний листоноша.

  • Кожна дитина може прийти з дорослим і заповнити листа. Ми даруємо один лист безкоштовно і одну безкоштовну марку. Листівки та марки є трьох різних дизайнів, тож можна обирати. Ми допомагаємо правильно вказати адресу та індекс. Готову листівку слід опустити у скриньку «Укрпошти» на нашому будиночку, – сказала помічниця Миколая, господарка новорічної пошти Анастасія Бровчак

За традицією, на відкритті новорічної пошти символічно погасили спеціальну марку, яка чекала свого часу з січня. Одразу після відкриття поштове відділення заповнили діти з батьками. Серед них – Максим та його донька Вікторія.  Дівчинка захотіла привітату зі святами прабабусю.

  • Побажаю прабабусі у новому році міцного здоров’я! – сказала дівчинка

Працюватиме пошта до 10 січня. До речі, співробітники відділення обіцяють проводити для дітей майстер-класи: вчитимуть робитимуть святкові прикраси та розмальовки.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *