Випускниця ВНТУ Лідія Терпель стала лауреатом премії Top 30 Under 30

Новини Вінниці

У вівторок, 10 грудня, було  оголошено переможців Top 30 Under 30 award 2019-го року — щорічної премії молодих українських лідерів від видання KyivPost.  Випускниця кафедри фінансів та інноваційного менеджменту ВНТУ Лідія Терпель стала лауреатом цієї премії.

  • Лідія Терпель – 27-річна засновниця та генеральна директорка компанії Skyworker. Вона розглядає Україну як місце інновацій, творчості та можливостей, і ми з нею згодні. Вона представляла українські ІТ на міжнародному рівні та продовжує це робити весело. Лідія каже, що нам потрібно “взяти життя за роги”, скористатися кожною можливістю та вийти з наших зон комфорту, – пише про пані Лідію сайт Kyiv Post.  
  • Пам’ятаю, у мене з’явилась мрія потрапити у цей рейтинг минулого року, коли вперше прийшла на нагородження як гостя. Але далі все так закрутилось із розробкою ІТ-продукту, що я прогавила той момент, коли  всі наші перемоги, міжнародні поїздки і досягнення перевалили за межу і були оцінені стількома людьми вже цьогоріч, — каже  Лідія Терпель про свій успіх.

До речі, до списку молодих лідерів потрапила також уродженця Вінниччини міністерка освіти та науки Ганна Новосад.

Довідка. Top-30 Under 30 – це щорічна премія, якою Kyiv Post нагороджує українців, яким ще не виповнилося 30 років, і які  вже мають помітні досягнення в різноманітних галузях. Цього року нагородження відбулось вже вчетверте.

За інформацією: прес-центр  ВНТУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *