На Вінниччині шахраї від імені керівників фіскальної служби вимагають гроші в підприємців

Новини Вінниці Топ

ГУ ДПС у Вінницькій області закликає всіх суб`єктів підприємницької діяльності бути обачними. Аферисти, діяльність яких не вперше спостерігається на Вінниччині, вдаючи із себе працівників податкової служби, намагаються виманити у представників бізнесу кошти. Причому, щоразу використовують типовий підхід: погрози або ж прохання. Ці аферисти добре обізнані з технікою, бо під час телефонного дзвінка часто висвічується фото особи, ім`ям якої і представляється шахрай.

Так,  днями телефонували керівнику одного із Вінницьких підприємств з номера 0997558131, представляючись начальником ГУ ДФС у Вінницькій області Осмоловським Русланом Васильовичем. І такі дзвінки лунають і від імені інших посадових осіб служби із однією вимогою: або допомагаєте або очікуйте неприємностей.

ГУ ДПС у Вінницькій області вкотре застерігає бізнес краю: не приставайте до таких пропозицій. Податкова служба працює винятково в правовому полі. Тож на жодну преференцію не слід очікувати “тіньовому” бізнесу, а для тих, хто чесний у відносинах з державою, – завжди раді безкоштовно допомогти в Центрах обслуговування платників. У випадку, коли до вас звернуться із  пропозиціями “допомогти вирішити проблемні питання”, телефонуйте за номером (0432) 59-23-50 або ж 102.

За інформацією: Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *