До Вінниці приїдуть режисер та продюсерка фільму «Чорний ворон»

Новини Вінниці

Вінничан та гостей міста запрошують на зустріч із творчою групою стрічки «Чорний ворон», показ якої триває в кінотеатрах країни. Подія відбудеться 10 грудня о 17:00 у холі кінотеатру «Родина», інформують у «Центрі історії Вінниці».

До Вінниці завітають режисер фільму Тарас Ткаченко та виконавчий продюсер Христина Шкрабар. Вони охоче поспілкуються про досвід масштабних зйомок цього фільму, його історичний та літературний бекґраунд, а також про участь в знімальному процесі вінницького панцирника «Петлюра» та його команди у досить незвичному амплуа.

Після зустрічі можна буде подивитись і сам фільм. Початок сеансу о 18:00. Квитки – у касі кінотеатру. Вартість – 50 гривень.

До слова, фільм «Чорний ворон» знятий за мотивами роману Василя Шкляра. Сюжет розповідає про боротьбу українських повстанців проти радянської влади у 1920-х роках. У центрі сюжету історія життя та кохання Івана на прізвисько Ворон, який став учасником повстанського руху часів Холодноярської республіки. Одвічна жага українців до волі не дає головному герою залишатись осторонь подій, які розгортаються в його селі. Тому він свідомо жертвує сімейним затишком і починає запеклу боротьбу за незалежність рідної землі, майбутнє українців і власної родини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *