Дванадцять областей України внесені до Е-реєстру лісорубних квитків

Новини України

Дванадцять областей України вже додані до Е-реєстру лісорубних квитків та відображаються на карті заготівлі деревини. Про це повідомляє  пресслужба Державного агентства лісових ресурсів України.

Станом на сьогодні (3 грудня – ред.) на сайті пілотного проекту Держлісагентства “Ліс у смартфоні” оприлюднено інформацію про 32,9 тис. виданих дозвільних квитків на заготівлю деревини. Розроблена онлайн карта рубок, яка також працює в пілотному режимі, поширюється на 12 областей – Чернігівську, Полтавську, Рівненську, Київську, Волинську, Тернопільську, Закарпатську, Житомирську, Сумську, Миколаївську, Вінницьку, Херсонську та Новоайдарське лісове господарство Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства“, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що реєстр містить низку опцій, зокрема, можна обрати необхідну область, лісгосп, лісництво, квартал та виділ, систему і тип рубок, їхній статус та період проведення.

Зазначається, що наразі державне підприємство “Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр” Держлісагентства продовжує процес технічного завантаження документів та онлайн карти і вдосконалює сервер сайту.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *