У віницькій «Ниві» хочуть отримати статус комунального закладу

Новини Вінниці

Керівництво вінницької «Ниви» направило депутатам облради звернення про необхідність створення обласної комунальної структури на базі клубу. Про це повідомив у Facebook в.о. президента «Ниви» Вадим Кудіяров.

На думку пана Кудіярова, комунальна структура має створити умови для поетапного росту спортсменів від дитячого до професійного футболу.

  • Направили звернення депутатам Вінницької обласної ради, щодо необхідності створення обласної комунальної структури «Футбольний клуб «НИВА». Для подальшого розвитку дитячо-юнацького футболу у Вінницькій області необхідно забезпечити існування професійного футбольного клубу та відповідної вертикалі потрапляння випускників дитячо-юнацьких спортивних шкіл у професійний футбол. Сьогодні у Вінницькій області даним видом спорту займаються близько 5 тисяч юнаків. Створення комунальної структури значно покращить: індивідуальну майстерність вінницьких футболістів, додасть їм мотивації у заняттях футболом, збільшить внутрішню конкуренцію, значно покращить результати місцевого футболу у виступах на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, кращим випускникам ДЮСШ області відкриваються двері у професійний футбол. Щороку виділяються кошти: на дитячо-юнацький футбол; будуються нові футбольні майданчики; розвивається футбольна інфраструктура для дітей, які нажаль не мають можливості реалізувати себе, як професійний гравець на теренах Вінниччини,пише очільник клубу

У «Ниві» сподіваються, що рішення про створення комунального закладу дасть можливість оталановитим вінницьким футболістам проявити себе наповну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *