Оголошено конкурс ідей: як розвинути туристичний потенціал Вінниці 

Новини Вінниці Топ

У Вінниці оголошено конкурс  проектних ідей для підвищення туристичного потенціалу міста. Найкращі проекти  увійдуть до стратегії розвитку туризму Вінниці.

Усі,  хто має такі ідеї та  знає, чого саме бракує туристам у Вінниці,  а головне — готові долучатися до змін, можуть заповнити форму за посиланням : https://forms.gle/PKHa9kG5zMF12veE9 . Прийом заявок триває до 12 січня 2020 року.

  • Зверніть увагу: це не ґрантовий конкурс, і ми не гарантуємо фінансування проектів, що подаються. Але найкращі ідеї (за визначенням експертів) увійдуть до туристичної стратегії Вінниці. Проектні ідеї можна готувати у чотирьох стратегічних напрямах: формування туристичних продуктів для різних цільових груп, розвиток інфраструктури туризму; підвищення якості послуг, кадрового забезпечення та комунікацій в туризмі; маркетинг і промоція. Джерелами фінансування можуть бути кошти місцевого та державного бюджетів, а також залучених ґрантів, фондів та інвесторів, – зазначає  директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені.

Після завершення прийому проектних ідей відбудеться туристичний хакатон “TourMIX: заміксуй туризм у Вінниці”, під час якого учасники зможуть допрацювати свої ідеї з менторами, знайти команду або підсилити наявну фахівцями.

Нагадаємо, з липня 2019 року Вінницька міська рада спільно з представниками музеїв, готельного, ресторанного, туристичного бізнесу та громадськості, за підтримки проекту Федерації канадських муніципалітетів ПРОМІС, активно працюють над розробкою стратегії розвитку туризму Вінниці до 2030 року.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *