У вінницькій «Родині» пройде фестиваль угорського кіно

Новини Вінниці

На вінницьких поціновувачів кінематографу чекає шість днів фестивалю угорського кіно у кінотеатрі «Родина». Подія розпочнеться завтра, 5 грудня, показом стрічки «Рарра Ріа».

«Рарра Ріа»: 5.12, о 20:20

Цей романтичний комедійний мюзикл розповідає про пенсіонера Паппі, який живе бідно, але не втрачає почуття гумору. Коли ж у нього зібрались відібрати останнє – будинок на березі Дунаю, Паппі покликав на допомогу онука, і тут почалося…

«Сподіваюсь, наступного разу ти помреш»: 6.12, о 20:20

Драматичний трилер про 16-річну школярку Естер, закохану у викладача англійської. Дівчина та вчитель розпочали таємні стосунки за допомогою СМС та відео чатів, але реальність виявилася не такою приємною, як віртуальний світ.

«Монстр із Мартфю»: 7.12, о 20:20

Угорщина, 1957 рік. Акоша Реті засудили на 25 років за вбивство своєї дівчини. Засуджений визнає провину, але через 7 років у маленькому містечку знову вбивають молоду жінку, почерк двох злочинів ідентичний. Щоб розібратися у ситуації, зі столиці прибуває молодий прокурор.

«Пограбування за Фрейдом»: 8.12, та 11.12, о 20:20

Псіхоаналітик Рубен Брандт кваліфікується на лікуванні злочинців. Раптом його починають переслідувати нічні кошмари, навіянні відомими картинами. Щоб позбутися їх, він вирішує викрасти 13 шедеврів з найбільших музеїв світу. У цій справі лікарю допомагають четверо пацієнтів.

«Койот»: 9.12, о 20:20

Головний герой Міші Бічерді отримує у спадок ділянку землі та занедбаний будинок і сподівається на шанс розпочати нове життя зі своєю подругою. Однак невдовзі йому доводиться відстоювати право на майно та життя.

«Одвічна зима»: 10.12, о 20:20

Ірен вимушено покинула шестирічну доньку та батьків і потрапила до робочого табору. Жінці доводиться виживати в нелюдських умовах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *