За хабар чиновнику з Вінниччини присудили 5 років за гратами з конфіскацією майна

Новини Вінниці Топ

Цьогоріч у червні  прокуратурою Вінницької області до суду було направлено обвинувальний акт відносно начальника Управління містобудування та архітектури одної з міських рад Вінницької області за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

У судах прокурор відділу прокуратури Вінницької області доводив, що  службова особа отримала хабар – 300 доларів США – за свої корупційні “послуги” та сприяння при оформленні документів, необхідних для отримання дозволу на розміщення торгового об’єкту – малої архітектурної форми.

За результатами судового розгляду,  вже Вінницьким апеляційним судом  сьогодні, третього грудня,  залишено в силі вирок суду першої інстанції, яким начальника Управління визнано винним та призначено покарання – 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з використанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах державної влади та органах місцевого самоврядування строком на 3 роки, з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю, за винятком житла.

За інформацією: пресслужба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *