На Вінниччині знайшли 12-річного хлопчика, який втік із інтернату

Новини Вінниці

Працівники поліції розшукали зниклого хлопця, який у понеділок, 2 грудня, пішов до школи та не повернувся до місця свого проживання.  Школяр  вже неодноразово самовільно залишав  Жмеринський центр з реабілітації дітей, де наразі перебуває.

Близько 21.00 години до поліції звернувся директор Жмеринського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей, в якому проживав хлопчик, та повідомив про його зникнення. На пошуки дитини  задіяли  особовий склад Жмеринського відділення поліції, орієнтування  з прикметами зниклого хлопчика розіслали  всім підрозділам поліції області. Поліцейські відпрацьовували вокзали, ринки, розважальні заклади та інші громадські місця, опитували друзів та знайомих, розмістили в соцмережах повідомлення про його зникнення.

Сьогодні, 3 грудня, вранці працівники поліції знайшли дитину  в господарській будівлі поблизу будинку, де мешкала мати. Хлопчик розповів, що вчора на потязі він приїхав до Вінниці, а потім  автобусом  доїхав до Калинівки. До будинку матері прийшов  вночі, тому, аби не будити,  ліг спати в господарській будівлі. Вранці хлопця побачив  поліцейський Київського відділення поліції, який приїхав поспілкуватись з матір’ю дитини.

Хлопчик неодноразово  тікав з дому та реабілітаційного центру, де  останнім часом проживав.  Дитину  передали працівникам Жмеринського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей. З ним працюють психологи.

Довідка. З початку року поліцейські розшукали 472 зниклих дитини.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *