На Вінниччині чоловік побив подружжя пенсіонерів та відібрав у них гроші

Новини Вінниці

У суботу, 30 листопада, відразу після вчинення злочину, піщанські поліцейські затримали місцевого жителя, який відібрав у односельчан значну суму грошей. Кошти зловмисник сховав у своєму будинку в грубі. 

За словами заступника начальника Піщанського відділення поліції Віталія Дердюка, близько 18 години до поліції надійшло повідомлення про вчинення злочину відносно літнього подружжя з села Дмитрашківка. Зловмисник побив 82-ріного чоловіка та його 74-річну жінку і відібрав сумку з особистими речами. В сумці були документи та майже 19 тисяч гривень, які потерпілі отримали цього ж дня від орендарів їх землі.

Нападника пенсіонери впізнали – це 56-річний односелець. Згодом працівники слідчо-оперативної групи поліції затримали правопорушника за місцем проживання. Затриманий знав, що цього дня літнє  подружжя отримало значну суму коштів від орендарів. Правопорушник напав на потерпілих, коли ті поверталися додому.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *