На Вінниччині поліцейські розшукали двох зниклих дітей

Новини Вінниці Топ

Працівники поліції розшукали та повернули батькам двох неповнолітніх. 11-річний школяр після конфлікту з матір’ю самовільно пішов з дому, а 17-річна вінничанка,  не сказавши нічого рідним, поїхала провідати батька.

У суботу, 30 листопада, ввечері до поліції звернулась  вінничанка, яка повідомила про зникнення онуки. Жінка розповіла, що дівчина ввечері не повернулась додому. Мобільного телефону в дівчинки з собою не було.  

За словами начальника відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Людмили Кузнєцової, у пошуках дитини  брав участь  весь особовий склад Київського, Вінницького районного відділень поліції  та поліцейських ювенальної превенції. Правоохоронці перевіряли  вокзали, розважальні заклади, місця масового скупчення людей, опитували друзів та сусідів. Дізнавшись від знайомих, що її розшукують, дівчина сама зателефонувала до поліції і повідомила, що перебуває у батька. Кілька днів тому, вона зустріла  свою родичку, яка розповіла, що батько захворів, і дівчина вирішила його провідати.

Із повідомленням про зникнення 11-річного сина до поліції звернулась 35-річна жителька м.Бершадь. Зі слів матері, між нею та хлопцем виник конфлікт, після якого він пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся.

Поліцейські шукали дитину усю ніч. Ранком наступного дня хлопчика знайшли на одній з вулиць районного центру. Він розповів, що провів ніч у під’їзді одного з будинків і додому повертатися не хоче. Працівники поліції повернули малолітнього  матері.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *