Розізлився: у Вінниці порушник ПДР наїхав на патрульного

Новини Вінниці Топ

На Тиврівському шосе у Вінниці водій ВАЗ 211540 свідомо наїхав на працівника патрульної поліції. Інцидент трапився 30 листопада близько 10:00.

Повідомляється, що водій привернув увагу патрульних, оскільки припаркував авто ближче, ніж за 10 м до пішохідного переходу, що є порушенням п.п. 15.9 (Г). На прохання правоохоронців припаркуватись за правилами, чоловік відповів у грубій формі. Він  пояснив, що зупинився перед переходом, аби не йти далеко пішки, після чого пішов по своїх справах.

Щоб автівка не заважала іншим водіям та пішоходам, патрульні викликали евакуатор. Керманич ВАЗу повернувся на місце події за 20 хвилин. Дізнавшись, що машину скоро відвезуть на штрафмайданчик, чоловік розлютився, після чого сів за кермо і свідомо збив патрульного. Правоохоронець «проїхав» капоті близько 10 метрів.

Зрештою, поліцейські затримали 35-річного водія та доставили його до відділку поліції. Постраждалий інспектор звернувся за допомогою до медичного закладу з попереднім діагнозом «забій м’яких тканин нижніх кінцівок».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *