На Вінниччині студент коледжу вдарив одногрупника: потерпілому зробили операцію

Новини Вінниці Топ

Ладижинські поліцейські з’ясовують причини та обставини конфлікту між двома учнями місцевого коледжу, в результаті якого один з його учасників отримав ушкодження внутрішніх органів. 20-річний потерпілий прооперований і знаходиться у лікарні.

Як розповів начальник Ладижинського відділення поліції Віталій Деркач, 29 листопада близько 18.10 до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до хірургічного відділення з пошкодженням селезінки та внутрішньою кровотечею госпіталізований 20-річний студент місцевого коледжу.  

Опитавши рідних потерпілого та одногрупників, поліцейські з’ясували, що близько 11.00 в аудиторії навчального закладу між хлопцем та його одногрупником виник конфлікт, під час якого потерпілий отримав удар кулаком в область черевної порожнини. Відчувши погіршення стану здоров’я, травмований хлопець пішов у гуртожиток. Під час розмови з матір’ю телефоном він сказав, що не може приїхати на вихідні додому у Гайсинський район через стан здоров’я, тоді жінка вирішила їхати до сина. Ледь притомного вона його побачила у ліжку в кімнаті та викликала лікарів.

17-річного підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень потерпілому, поліцейські опитали вдома у Крижопільському районі, куди він поїхав на вихідні. Він розповів про конфлікт, але виправдовується, що не міг спричинити удар, який призвів би до таких наслідків.  

Наразі поліція опитує учнів, які стали свідками конфлікту, та встановлюють обставини події. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121   Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *