«Від традицій – до інновацій»: у Вінниці відкрили «Культурно-мистецьку резиденцію»

Новини Вінниці

У арт-галереї «Інтершик», сьогодні, 29 листопада, відкрили «Культурно-мистецьку резиденцію – 2019». Мистецька подія проходитиме під гаслом «Від традицій – до інновацій».

Як пояснив керівник ГО «Лабораторія актуальної творчості» художник  Олександр Нікітюк, під час роботи «резиденції» відбудеться низка лекцій та заходів у галузі менеджменту культури і створення різних культурних подій. Відвідувачі  зможуть взяти участь у багатьох майстер-класах та воркшопах.

Також вінничани зможуть  подивитись роботи фіналістів конкурсу ім. Натана Альтмана – виставку молодих художників віком до 35 років з Києва, Львова, Одеси, Хмельницької області, Дніпра та Вінниці.

Відкриття виставки фіналістів конкурсу сучасного візуального мистецтва ім. Натана Альтмана розпочалось о 16:00. На 16:30 запланована церемонія нагородження переможців.

Також о 17:30 вінничани зможуть подивитись спільний проект переможців загальноміського конкурсу «Альтман Дженерейшн» та конкурсу сучасного візуального мистецтва ім. Натана Альтмана. А о 19.00 розпочнеться концерт гурту «VERTOLЁT».

29 листопада о 10:30 у Арт-галереї «Інтершик» пройде тренінг на тему: «Урбан дизайн. Досвід створення державних хабів». О 13:30 містян запрошують на тренінг на тему: «Професійна складова емоційного інтелекту».

30 листопада о 12:00 відбудеться презентація виставки від ГО «Лабораторія актуальної творчості»: «Land Art 2009-2019 рр». О 14:00 розпочнеться лекторій: «Витинанка, технологія та художні особливості витинанок Поділля» від Оксани Городинської (м. Могилів-Подільський), майстер-клас «Подільські витинанки». О 15:30 буде майстер-клас з кераміки від Юлії Гушул та Михайла Діденка. А о 17:00 буде концертна програма народного аматорського вокального ансамблю «З роси й води».

За матеріалами: https://www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *