Центром Вінниці їздив керманич «під кайфом», позбавлений водійських прав, із пасажиром з наркотою в кишені

Новини Вінниці

Патрулюючи вулицю В’ячеслава Чорновола, близько вночі 26 листопада поліцейські помітили автомобіль Mercedes-Benz, що рухався з порушеннями правил дорожнього руху. Інспектори зупинили автівку.

Під час спілкування з водієм у нього виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Як виявилось, посвідчення водія у чоловіка не було, оскільки він позбавлений права керування.

Патрульні запропонували порушнику пройти огляд у лікаря-нарколога, але від його проходження водій відмовився на місці зупинки в присутності двох свідків.

У зупиненому автомобілі також перебував і 25-річний пасажир, який помітно нервував. Інспектори здійснили поверхневу перевірку та у кишені куртки виявили металеву коробку, в якій поліетиленовому пакеті була подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження, зовні схожа на наркотичну. Також у коробці виявили грошову купюру, в якій теж знаходилась, ймовірно, наркотична речовина.

На водія патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані наркотичного сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (особа позбавлена права керування транспортним засобом).

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи.

За інформацією: пресслужба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *