Посварився з дружиною і хотів накласти на себе руки: у Вінниці патрульні завадили самогубству (відео)

Новини Вінниці Топ

У Вінниці нетверезий  34-річний чоловік після сварки з дружиною намагався покінчити життя самогубством. Трагедії завадили правоохоронці, які затримали розлюченого вінничанина та передали його лікарям.

За даними відділу комунікації обласної поліції, 24 листопада близько 15:00 до відділку надійшло повідомлення від вінничанки. Жінка заявила, що її нетверезий чоловік погрожує накласти на себе руки та намагається вибити двері у кімнаті готелю, де вона перебуває разом з дітьми. Як з’ясувалось, напередодні подружжя посварилось, і жінка винайняла у готелі кімнату, щоб перечекати, коли її чоловік заспокоїться.

Прибувши на місце події, працівники екіпажу групи з протидії домашньому насильству заспокоїли чоловіка та вмовили його проїхати до відділку поліції. Дорогою до службового авто чоловік дістав з кишені кухонний ніж та приклав його собі до шиї. Спроби заспокоїти вінничанина та прохання  віддати ножа виявились марними: він тікав від поліцейських та різав себе.

Для  затримання чоловіка на  підмогу інспекторам поліції прибув  найближчий патрульний екіпаж. Поліцейські забрали у агресивного чоловіка ніж та одягнули кайданки, щоб він не завдав собі шкоди, після чого доправили його до лікарні.

Виявилось, 34-річний чоловік має схильність до агресії після вживання алкоголю та неодноразово вчиняв спроби суїциду. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за умисне знищення майна та крадіжки.     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *