12-річна Анастасія Семенова з Калинівки перемогла на Міжнародному конкурсі духової музики

Новини Вінниці

Учениця Калинівської дитячої музичної школи дванадцятирічна Анастасія Семенова посіла перше місце у молодшій віковій категорії на ІІІ Міжнародному конкурсі духової музики «VIN VENTI».

У конкурсі, який традиційно відбувся у Вінниці, брали участь солісти-інструменталісти дерев’яних духових та мідних духових інструментів мистецьких шкіл, спеціалізованих мистецьких закладів. Оцінювали конкурсантів професійні педагоги та музиканти з України, Польщі та Франції.

Анастасія Семенова виконала на трубі дві конкурсні п’єси – «Романс» Л.Когана та «Скерцино» І.Бобровського, які принесли юній музикантці перше місце у молодшій віковій категорії.

Успіхові Анастасії радіють її викладач Віктор Федун та концертмейстер Світлана Климчук.

  • Настя – молодець, гарно справилась з конкурсним завданням, виконала доволі складну музичну композицію, отримала схвальну оцінку від професора трьох консерваторій з Польщі Томаша Слюсарчика,- каже її викладач Віктор Федун. – Це конкурс високого рівня і перемогти у цьому дуже престижно.

Анастасія Семенова другий рік поспіль вдало виступає на конкурсі «VIN VENTI». Торік вона посіла третє місце, а у нинішньому – перше.

Джерело: kalynivka.city

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *