Водопостачання буде безперебійним: у «Вінницяоблводоканалі» розрахувались з енергетиками за жовтень

Новини Вінниці

У «Вінницяоблводоканалі» майже повністю розрахувались із ТОВ «Енера Вінниця» за спожиту у жовтні електроенергію. Про це інформує пресслужба установи.

Зазначається, що підприємство спожило у жовтні електроенергії на 7 млн 700 тисяч гривень. В рахунок погашення боргу  «Вінницяоблводоканал» перерахував 5 млн 200 тисяч  гривень, ще 2 млн 500 тисяч  гривень будуть перераховані «ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» найближчим часом.

  • Кошти , які спрямовуються на  сплату  платежів   «Вінницяоблводоканалу» перед енергетиками, надходять у вигляді проплати за водопостачання та водовідведення від споживачів. На даний час за жовтень  споживачі розрахувалися перед  «Вінницяоблводоканалом»   лише на 65%. Просимо усіх споживачів розрахуватися перед «Вінницяоблводоканалом»,– повідомила заступник начальника підприємства «Вінницяоблводоканал» Раїса Півторак

У водоканалі запевняють: послуги з централізованого водопостачання та водовідведення будуть надаватись безперебійно, у звичному робочому режимі.

Нагадаємо, минулого тижня в «Енері» повідомляли про намір відключити водоканал від електроенергії. Підприємство-боржник мали «знеструмити» вже 26 листопада, що призвело б до припинення водопостачання по всій Вінниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *