Чи буде місто з водою? «Енера Вінниця» обіцяє відключити водоканал від електропостачання 26 листопада

Новини Вінниці Топ

Щойно, на Фейсбук-сторінці ТОВ «Енера Вінниця» з`явилося повідомлення:

  • ВІДКЛЮЧЕННЯ ВІД ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ» ПЕРЕНЕСЕНО НА 26 ЛИСТОПАДА

Товариство враховує соціальну важливість комунального підприємства та з розумінням ставиться до проблем, що нині виникли на підприємстві водопостачання. Тому вкотре дали можливість керівництву КП «Вінницяоблводоканал» знайти шляхи вирішення погашення боргів за жовтень місяць.
Однак, в умовах Нового ринку електричної енергії ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» не може постійно кредитувати водоканал, оскільки гроші на купівлю електричної енергії необхідні завчасно. Тому ми закликаємо комунальне підприємство розрахуватись за спожиту електричну енергію до 26 листопада. У разі несплати Товариство буде вимушене припинити електропостачання даному підприємству за заборгованість. Сподіваємося, що припинення електроенергії не відбудеться і у майбутньому, а співпраця з КП «Вінницяоблводоканал» відбуватиметься на дотриманні досягнутих договірних умов.

Нагадаємо, за рішенням Господарського суду «Вінницяоблводоканал» має сплатити обленерго 5,4 мільйони гривень боргу. Загалом, борг підприємства енергетикам – 52 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *