Нетверезий продавець овочів з Вінниччини погрожував підірвати поліцейський відділок на Херсонщині

Новини Вінниці

Підірвати гранату у відділку поліції в Херсонській області погрожував 58-річний торговець овочами з  Вінниччини. Інцидент стався 19 листопада.

  • Вчора в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував чоловік. Він представився та повідомив, що має намір кинути гранату в приміщення Олешківського відділення поліції. Інформацію терміново передали черговому районного підрозділу. Під час перевірки з’ясувалось, що телефонував 58-річний житель Вінничини. Наразі йому загрожує покарання за порушення вимог двох статей адміністративного кодексу,повідомляють у поліції Херсонщини

Черговий інспектор підрозділу перетелефонував за номером, з якого надійшов дзвінок у службу «102». Поліцейському відповіла жінка та розповіла, що її телефоном нещодавно користувався роботодавець і наразі вони перебувають на ринку в селі Великі Копані. За вказаною адресою терміново був направлений екіпаж групи реагування.

Роботодавцем виявився 58-річний житель Вінницької області, який вже кілька років посезонно приїжджає в Олешківський район торгувати овочами. За даними поліції, останній тиждень чоловік щоденно випиває. Саме спиртне, а також образа на працівників патрульної поліції АР Крим, підштовхнули порушника зателефонувати до відділку. Під час телефонної розмови чоловік пригрозив підірвати гранату в приміщенні районної поліції. Проте, будь-яких небезпечних предметів у чоловіка не було виявлено.

У його відношенні поліцейські склали адміністративні протоколи за статтями 173 «Дрібне хуліганство» та 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб»  КУпАП. Чоловікові загрожує сплата штрафу в сумі від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20 відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *