На умовах співфінансування: у Вінниці заасфальтували ділянки 20 вулиць

Новини Вінниці

Протягом дев’яти місяців поточного року з бюджету вінницької територіальної громади було виділено 13,7 млн грн на будівництво доріг в приватному секторі, повідомляють у міськраді. Ще 3,4 мільйонів було спрямовано на прокладання мереж каналізації, що дало можливість підключити 163 будинки. Роботи виконувались за співфінансування з боку громадян.

За словами голови Асоціації органів самоорганізації населення Наталії Панчук, протягом 2018-2019 років було проведено 87 загальних зборів громадян, під час яких роз’яснено умови дольової участі населення в проведенні капітального ремонту дорожнього покриття. Обрано ініціативні групи, залучено коштів мешканців сумі – 1,5 млн грн. На капітальний ремонт 20-ти вулиць використано кошти бюджету Вінницької міської ОТГ в сумі 13,7 млн грн. Серед іншого, заасфальтовано пров. Кооперативний та вул. А.Свидницького (дорога до школи №11), де проживають люди з обмеженими фізичними можливостями. Загалом в цьому році заасфальтовано ділянки на 20 вулицях.

Також проведено роботи по каналізуванню вулиць Комарова, І.Савченка 3-46, Ватутіна 118-132, Степова, Могильчака, а також – пров. 1-й та 2-й Степовий. 

Протяжність новозбудованих мереж – 3,7 км, кількість будинків, які мають можливість до підключення – 163. Ініціативними групами профінансовано – 1,2 млн грн дольвої участі. Бюджетом Вінницької міської ОТГ профінансовано – 3,4 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *