Королева Єлизавета ІІ відмовилася від одягу з хутра тварин

Новини Світу

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ першою із королівської родини відмовилася від одягу з натурального хутра. Про це повідомляє The Guardian.

Як розповіла у своїх мемуарах старший костюмер королеви Анджела Келлі, з цього року Єлизавета ІІ відмовилася від хутра під час вибору нового вбрання. За словами Келлі, яка одягала королеву впродовж 25 років, в особливо холодну погоду відтепер буде використовуватися штучне хутро.

  • Будь-яке хутро, яке використовуватиметься при пошитті нового одягу для королеви, буде штучним, – підтвердив представник королівського палацу.

Водночас він зауважив, що королева буде продовжувати носити наявні у неї хутряні вироби, включаючи церемоніальні костюми. Активісти із захисту прав тварин привітали новину про відмову королеви від хутра.

  • Співробітники Peta (People for the Ethical Treatment of Animals, “Люди за етичне поводження з тваринами) піднімають келих джину у відповідь на рішення королеви відмовитися від хутра, – зазначила директор міжнародних програм організації Мімі Бехечі, назвавши таку нову політику “знаменням часу, оскільки 95% британської громадськості також відмовляється носити натуральне хутро“.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *