У Вінниці 847 квартир залишилися без газу: хулігани перекрили засувку газопроводу

Новини Вінниці Топ

У ніч на 5 листопада у Вінниці невідомі перекрили засувку на газопроводі по вул. Антонова, 13-в.  У результаті без газу залишились 11 секцій багатоквартирного житлового масиву «Андора» –  це 847 квартир. Наразі на місці працюють аварійники АТ «Вінницягаз» та поліція.

Подібні самовільні втручання в роботу газорозподільної системи розцінюються як хуліганські дії та тягнуть за собою адміністративну відповідальність, а також відшкодування заподіяних збитків.

Над відновленням газопостачання масиву наразі посилено працюють бригади аварійно-диспетчерської служби АТ «Вінницягаз». Однак, для відновлення подачі газу фахівці «Вінницягаз» мають потрапити у кожну квартиру, аби перевірити відсутність витоків. Це потребує часу та значних матеріальних затрат. Втрати компанії на відновлення газопостачання складуть близько 40 тис. грн. Кожна квартира обладнана газовою плитою та котлом для опалення і підігріву води. На щастя, завдяки плюсовій температурі вдалося уникнути техногенної аварії.

Про факт самовільного втручання в роботу газопроводу повідомлені поліція та «Цілодобова варта». Особи зловмисників встановлюють.

За інформацією: АТ «Вінницягаз»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *