Ломаченко стане послом Олімпіади-2020 від Європи

Новини України

Українського чемпіона включено в робочу групу, яка займатиметься на Іграх боксерським турніром.

Чемпіон світу за версіями WBC, WBO і WBA в легкій вазі Василь Ломаченко стане послом Олімпіади-2020 в Токіо. Як повідомляє Inside The Games, Міжнародний олімпійський комітет сформував групу з десяти спортсменів-послів, які будуть курирувати кваліфікаційний боксерський турнір на Олімпіаду-2020, а також турнір з боксу безпосередньо під час Ігор.

Посли від боксу були обрані голосуванням, яке проводили Національні олімпійські комітети, а також національні федерації. Кожен континент представляють по два посла – чоловік і жінка. Від Європи, крім Ломаченка, послом буде француженка Сара Орамун. Також до робочої групи увійшли китаєць Ху Цзяньгуан, Мері Ком з Індії, нігерієць Лукмо Лаваль, марокканка Хадіжа Ель-Марді, кубинець Хуліо Сезар ла Круз, американка Мікаела Майєр, новозеландець Девід Ньйока і австралійка Шеллі Уоттс

  • Ми захоплені складом групи і сподіваємося на тісну співпрацю у прийнятті всіх рішень і плануванні заходів, щоб спортсмени активно співпрацювали з нами, – заявив голова робочої групи МОК з боксу Морінарі Ватанабе.

За матеріалами: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *