На Вінниччині утворили Жмеринську ОТГ

Новини Вінниці

Відповідне рішення сьогодні, 29 жовтня, ухвалили депутати Жмеринської міської ради. До складу новоутвроенної територіальної громади, окрім самої Жмеринки, увійшли села  Жуківці, Рів та Коростівці.

Як повідомляє видання «Жмеринка.Citi», на території міської ОТГ утворено Жуковецький старостинський округ з центром в селі Жуківці, до складу якого увійшли території сіл Жуківці, Петрівка, Сідава, Щучинці, Ярошенка; Коростівецький старостинський округ з центром в селі Коростівці, до складу якого увійшли території сіл Коростівці, Слобода-Носковецька, Малі Коростівці та Рівський старостинський округ з центром в селі Рів, до складу якого увійшли території сіл Рів та Межирів.

У зв’язку з добровільним приєднанням територіальних громад представники депутатського корпусу прийняли рішення щодо реорганізації Жуківецької, Коростівецької та Рівської сільських рад шляхом приєднання до Жмеринської міської ради, що має на меті інвентаризацію майна, активів та зобов’язань, управлінських, бухгалтерських та інших документів з документальним підтвердженням станом на 31.12.2019 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *