Вінницька «Нива» перемогла «Ужгород» зусиллями братів Брижчуків

Новини Вінниці

У матчі 18-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги вінницька «Нива» у гостях переграла «Ужгород» з рахунком 0:2. По голу забили брати Брижчуки.  

Як інформує пресслужба клубу, перший тайм пройшов під диктовку господарів поля. Вони мали кілька вірних нагод, аби відкривати рахунок. Двічі вбивчі шанси не використав Артем Корольчук, ще одного разу – відомий виступами за донецький «Шахтар» Адріан Пуканич. Одного разу м’яч навіть влетів у сітку «Ниви» – після виходу віч-на-віч Сергія Машталіра. На щастя для вінничан, арбітр зафіксував положення поза грою. У нашої команди наприкінці тайму непогано пробивав активний Ярослав Браславский, але тоді м’яч пролетів поруч зі стійкою.   

А ось другий тайм проходив зовсім за іншим сценарієм. Фатальними для господарів поля стали 73-75 хвилини. «Ужгород» послабив тили, чим чудово скористалися нивівці. Спочатку блискучий удар у ближній кут із-за меж карного майданчику вдався Тимофію Брижчуку. А незабаром його брат Антон, якого залишили неприкритим у карному майданчику, без проблем вразив ціль. Незабаром ще Ярослав Браславский міг відзначатися, але рахунок на табло на змінився.

2:0 на користь «Ниви». Вінницька команда здобуває третю перемогу в чотирьох останніх матчах. Хоча й продовжує залишатися на восьмій позиції.

Головний тренер вінничан Колінс Нгаха оцінив виїзну перемогу над «Ужгородом» на післяматчевій прес-конференції:

  • Сьогодні хлопці старалися, віддавалися на 100 %  на полі. У голові були думки про те, як вдома нам не зарахували два голи проти цього ж суперника у першому колі. Ми, напевно, взяли три очки тому, що більше цього хотіли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *