На Вінниччині податкова міліція вилучила нелегального пального на понад 2,6 млн грн за жовтень

Новини Вінниці

Понад 100 тонн нелегальних паливно-мастильних матеріалів виучили в ході активізації заходів у рамках операції «Акциз-2019» співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області протягом жовтня.

Так, у райцентрі неподалік Вінниці на території місцевої автостанції викрито «пересувну АЗС» – мікроавтобус, оснащений обладнанням для заправки дизельним пальним. Реалізація здійснювалася без дозвільних документів на право зайняття діяльністю, пов’язаною з роздрібною торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

Відносно порушника складено протокол про вчинення адміністративного  правопорушення  за ч. 1 ст. 164 КУпАП. У ході подальшого огляду у вантажному відсікові автомобіля виявлено та вилучено ємності з двома тоннами дизпалива,  а також заправне обладнання – пістолет, насос, фільтри тощо. Автомобіль також вилучено до прийняття законного рішення.

Довідка. З початку року працівниками податкової міліції Вінниччини вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 23,1 млн. грн., в тому числі паливно-мастильних матеріалів на суму 3,6 млн. грн. За фактами незаконного обігу підакцизних товарів зареєстровано 12 кримінальних проваджень.               

За інформацією: Головне управління ДФС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *