«Молодіжка» вінницької «Ниви» перемогла львівських «динамівців»

Новини Вінниці

У середу, 23 жовтня, вінницька «Нива-2» грала у Львові проти місцевого «Динамо». Вінничани забили по голу в кожному із таймів і закономірно перемогли – 2:0, повідомляє пресслужба «зелено-білих».

На 35-й хвилині Костюк забив після красивого прориву по флангу. Подвоїв рахунок на початку другого тайму Лук’янчук з пенальті, призначеного за фол в карному майданчику. За словами наших тренерів, «Нива-2» володіла беззаперечною перевагою протягом всього матчу, створила чимало гольових моментів.

Незважаючи на чергову перемогу, вінничани залишилися на другому місці в турнірній таблиці групи. Адже лідер, «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) отримала технічну перемогу над «Поділлям» (Хмельницький). Ця команда не прибула на матч.

31 жовтня «Нива-2» спробує посперечатися за лідерство з івано-франківцями. Вона приймає «Прикарпаття» на стадіоні ВМПДЮ. Початок – о 12.00.  Вхід – вільний. Гра завершує перше коло, а продовження ­ чемпіонату – навесні 2020 року.   

До слова, наразі вінничани із 15 очками посідають другу сходинку в чемпіонаты України U-19, а «Прикарпаття» із 18 пунктами – перше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *