Для учнів і вчителів Вінниці провели екологічний форум

Новини Вінниці

У Вінницькому державному педагогічному університеті, сьогодні, 24 жовтня,  відбувся екологічний форум. Вчителям та учням розповідали про проблеми екології, сортування сміття та чому варто дбати про екологію.  А учні шкіл влаштували на екологічному форумі еко-перформанс.

Як інформує пресслужба міської ради, форум являв собою майданчик для обговорення найактуальніших та найгостріших екологічних питань серед школярів та вчителів міста.  Захід мав не тільки надихнути учасників на конструктивний діалог щодо екологічних проблем суспільства, а й стати гарним освітнім матеріалом для практикоорієнтовного навчання школярів щодо поліпшення стану довкілля та формування екологічної свідомості.

Учасники екологічного форуму побачили фотовиставку «На межі катастрофи», презентацію проекту «Кліматичні краплі» – додаток екологічно дружніх вчинків». Також їм розповіли, як можна врятувати світ, сортуючи сміття, показали презентацію «Життя у стилі «0 відходів»». Усі учасники мали змогу попрацювати у еко-воркшопах та у спільній фасилітаційній роботі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *