«Засуха» скасовується: Вінницький водоканал залишиться з електропостачанням, а місто – з водою

Новини Вінниці Топ

У «Вінницяобленерго» повідомили, що найближчим часом не відключатимуть від електроенергії обласний водоканал. Як йдеться у дописі на Facebook-сторінці підприємства, енергетикам вдалося домовитись із місцевою владою та водоканалом про погашення боргу. Таким чином, завтра, 24 жовтня, місто не залишиться без водопостачання.

  • АТ «Вінницяобленерго» повідомляє, що відключення від електроенергії об’єктів водопостачання та водовідведення КП «Вінницяоблводоканал» не відбудеться впродовж 23-ого та 24 жовтня. Сподіваємося, що цього не станеться і у майбутньому, оскільки досягнуто домовленостей з керівництвом облводоканалу, а також місцевою владою щодо погашення боргів комунальників перед обленерго та ТОВ «Енера Вінниця». Продовжуючи співпрацю з КП «Вінницяоблводоканал», дуже хочемо сподіватися, що вона відбуватиметься на дотриманні досягнутих договірних умов, у нормальному робочому режимі та, головне, без екстремальних ситуацій, – зазначають в обленерго

До слова, наразі обласний водоканал має борг за спожиту електроенергію у розмірі 56 700 000 гривень. Вчора, 22 жовтня, в обленерго запропонували формулу, за якою підприємство-боржник має повернути вказану суму протягом двох років.

Якщо б сторони не досягли компромісу, сьогодні, 23 жовтня, водоканал залишився б без електроенергії. Як наслідок, у місті припинилося б водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *