У Вінниці будують третій підземний сміттєвий майданчик

Новини Вінниці

У Вінниці по вулиці Мури сьогодні, 21 жовтня, розпочались роботи із будівництва підземних контейнерних майданчиків для роздільного збору відходів. На території майданчику, що «розташується» біля будинку №6, буде встановлено чотири «розумні» сміттєприймачі.

У міськраді зауважують: заповнені контейнері самі «повідомлятимуть» про це червоним кольором на індикаторах, а кришка приймачу заблокується. Одночасно із цим інформація про наповненість надходить працівникам КП «ЕкоВін», які можуть відкоригувати  графік вивезення сміття. 

  • На майданчику по вул. Мури буде чотири контейнери: два для вологих та два для сухих відходів. Біля сміттєвих баків встановлять світильники та камери відеоспостереження, які працюватимуть на сонячних батареях. На спеціальній інформаційній табличці буде роз’яснено, як саме користуватись цими контейнерами,зазначено у повідомленні на сайті муніципалітету.

До слова, перший підземний контейнерний майданчик у Вінниці з’явився минулого року по вулиці Льва Толстого. В цьому році на розі вулиць Острозького та Замостянській розмістили ще один підземний майданчик для роздільного збору сміття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *