Зібрати понад 2 мільйони за 30 днів: оголошено благодійний марафон для порятунку життя вінницького рятувальника

Новини Вінниці Топ

Підполковник ДСНС, мешканець Вінниці Сергій Довгань потребує невідкладної допомоги. Рік тому чоловікові поставили рідкісний діагноз – синдром Бадда-Кіаррі. Ця хвороба викликає тромбоз печінкових вен, через що страждають усі системи організму.

Сергію терміново необхідна трансплантація життєво необхідного органу. Операцію готові провести білоруські лікарі, однак складна процедура коштує недешево: родині Довгань необхідно зібрати 2 600 000 гривень впродовж 30 днів. З цією метою сім’я оголосила благодійний марафон.

Умови його прості: якщо 10 400 небайдужих громадян за місяць пожертвують по 250 гривень – життя Сергія, який рятував людей під час пожеж, повеней та інших надзвичайних ситуацій, буде врятовано. Молодий чоловік отримає шанс здійснити свої найзаповітніші мрії, а дружина та двоє синів знову побачать його здоровим та щасливим.

  • Хочу займатися бджільництвом,вдруге зробити пропозицію своїй дружині, нарешті дочекатися доньки,повернутися до улюбленого велоспорту, риболовлі, мандрів з наметами, – мріє Сергій,

Наразі ж він не в змозі навіть здійснити невелику пішу прогулянку

  • Орган відмовляється працювати, пробуксовують усі системи організму. Зараз мені не доступні навіть буденні речі. Я не можу витягти відро з криниці, піднести синові рюкзак, випити зайву склянку води, сісти на велосипед, прогулятися пішки бодай пару зупинок, – зізнається Довгань

Жінка та діти, яких Сергій  називає «українською сімейкою з італійським темпераментом», сподіваються на порятунок чоловіка та батька. Допомогти йому може кожен з нас, перейшовши за посиланням на сайт благодійного марафону. До речі, усі благодійники отримають від вдячного Сергія сувенір-магнитик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *