Вінниця попрощалась із льотчиками, які загинули в авіакатастрофі на Львівщині

Новини Вінниці

У Вінниці проводили в останню путь колишніх військових льотчиків, які загинули в авіакатастрофі літака Ан-12 неподалік Львова. Про прощання з командиром екіпажу Віталієм Степаненком та борт-техніком Ігорем Завадюком повідомили у прес-службі Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Як йдеться у дописі на Facebook-сторінці відомства, вшанувати пам’ять пілотів прийшли рідні та знайомі, військовослужбовці штабу Командування Повітряних Сил, бригади транспортної авіації.

Зазначається, що Степаненко та Завадюк у 90-х та 2000-х роках проходили службу у місцевій бригаді транспортної авіації.

Нагадаємо, 4 жовтня, о 6:42 літак Ан-12 #UR-CAH авіакомпанії «Україна Аероальянс» здійснив аварійну посадку у селі Сокільники неподалік Львівського аеропорту. Команда виконувала чартерний вантажний рейс  за маршрутом Віко (Іспанія) – Львів. На борту було 7 членів екіпажу та 1 одна особа, що супроводжувала рейс. У результаті НП загинули командир екіпажу – вінничанин  Віталій Степаненко, його замляк бортовий, технік Ігор Завадюк, а також помічник командира Ігор Маєвський, штурман Юрій Кузьменко і радіооператор Володимир Кириленко. Ще троє людей були травмовані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *